Želite li da rezervišete sto u restoranu Vinarija Restoran Ranković? Ova vinarija i restoran se nalazi na prelepoj lokaciji u srcu vinograda, sa predivnim pogledom na prirodu i vrhunske vinove sorte koje su dostupne za degustaciju.

Da biste rezervisali sto, možete pozvati broj telefona koji je dostupan na našoj veb stranici ili poslati email na adresu koja je ovde navedena. U rezervaciji navedite broj osoba koje će prisustvovati, datum i vreme dolaska, kao i eventualne posebne zahteve za hranu ili piće.

Restoran Vinarija Restoran Ranković nudi vrhunsku hranu sa lokalnim specijalitetima i sezonskim sastojcima. Takođe, možete uživati u degustaciji najboljih vina iz njihove vinarije. Ukoliko volite prirodu i dobru hranu, ne propustite priliku da posetite ovaj restoran i uživate u predivnoj atmosferi.

Rezervacije na telefon

UKUSNA I AUTENTIČNA JELA SRPSKE KUHINJE U MODERNOM RUHU

Kulinarsko putovanje kroz tradiciju

Vinarija Ranković poziva sve gurmane da se upuste u kulinarsko putovanje kroz tradiciju srpske kuhinje. Naš jelovnik nudi širok izbor autentičnih jela, koja su pažljivo pripremljena od strane naših vrhunskih kuvara, koji vode računa o svakom detalju. Naši gosti mogu uživati u ukusima kao što su jagnjetina ispod sača, ćevapi od domaće junetine, kajmak iz Sirogojna, ajvar iz Leskovca i još mnogo toga. Svako jelo na našem jelovniku pripremljeno je od svežih i kvalitetnih sastojaka, što garantuje nezaboravan gastronomski doživljaj. Vinarija Ranković je savršeno mesto za sve ljubitelje dobre hrane, koji žele da se prepuste autentičnom ukusu srpske kuhinje u modernom i prijatnom ambijentu.